|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Yusuf Guney - Askim Asklarindan Bulasin | |
Yazar | Mesaj |
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Konu: Yusuf Guney - Askim Asklarindan Bulasin Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2009 Saat 21:37 |
Am
Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Dm Bak bugün sona geldim Am İnanması zor ama katlanan sendin Dm Sanki hiç beni sevmedin Am O gün bana bitti dediğinde Dm Sebebini bile bilmedim Am Herşey sahte bir çizgiymiş Dm Fmaj7 Bense orda kalakaldım Dm Ah yaza yaza ben soldum Am Lanet olsun seni nerden buldum E Dua ediyorum artık yoksun Am Terkedenler allahtan bulsun Dm Yandım sende yanasın Am Aşkım aşklarından bulasın E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Son deminde kaynayasın Dm Am Ah kandım bir hayırsıza aldandım E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Tek başına ağlayasın Dm O gözlerime baktığında Am Hiç gördünmü nefretimi E Seni seviyorken düşman ettin Am E Am Kendine yandın aldandın Benide yaktın Dm Ah sende yanasın Am Aşkım aşklarından bulasın E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Tek başına ağlayasın www.gitarist.com müziğin kalitesi..
|
|
|
|
Adam
Yönetici Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554 |
Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2009 Saat 21:42 |
SAol teşekkür Ettim^^
|
|
|
|
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2009 Saat 11:47 |
rica ederim.. :)
|
|
|
|
crazy_su
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2009 Saat 17:25 |
arkadaşlar birşey soracam. bu şarkıyı ritimlemi yoksa arpejle mi çalıyorsunuz?
ritimse hangisi acb yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2009 Saat 14:59 |
SLOW SARKILAR GENELDE ARPES VE IFT VURUSLAR ILE SÜSLENIYOR.bu besteden besteye degisir.
|
|
|
|
whast siyh kefn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Ekim-2009 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2009 Saat 14:53 |
ya arkadaslar peki bunun ritmi nasil ve arpeji nasil ??
Düzenleyen whast siyh kefn - 25-Kasim-2009 Saat 14:54 |
|
|
|
whast siyh kefn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Ekim-2009 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 09:03 |
ift vuruslari bilmiyorum yazarsaniz sevinirim
|
|
|
|
ktahsin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2010 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2010 Saat 12:58 |
arpeji kafana göre yap
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter