|
Seviye 1 | |
Gitarist | Ögreniyorum | Seviye 1 |
Konu: Acil Gitarist Araniyor! | |
Yazar | Mesaj |
ChumsCrubber
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Acil Gitarist Araniyor! Gönderim Zamanı: 14-Mart-2011 Saat 14:20 |
Merhabalar, Acilen Gitarist ariyorum! Prof. olmasi zorunlu degildir çalabilen biri olursa bana yetecektir!
Tüm Ayrintilar ve Bilgiler için : [email protected] |
|
|
|
♫ roSee &
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2011 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2011 Saat 18:08 |
|
|
|
|
sln363
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Mayis-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2011 Saat 18:54 |
isiniz halloldu mu?
|
|
|
|
♫ roSee &
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2011 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2011 Saat 00:22 |
sanirim olmadi :D cevap yok çünkü
|
|
|
|
ChumsCrubber
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2011 Saat 10:20 |
Hayir hallolmadi arkadaslar. Acil. "Annem Annem" sarkisi için. O kadar bilindik bir sarki degil. Candan Erçetinin olan. Çalabilyorsaniz veya çalabilirseniz benimle iletisime gecin.. |
|
|
|
sln363
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Mayis-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2011 Saat 14:56 |
sadece annem annem mi gerekiyo?
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter