|
Elektro Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Elektro Gitar |
Konu: Hiç Kullanilmamis Cort x1 set Çok uygun Fiyata | |
Yazar | Mesaj |
saim090
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Hiç Kullanilmamis Cort x1 set Çok uygun Fiyata Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2011 Saat 20:27 |
Sadece istanbul için satiliktir elden teslim deneme
imkani. ÜRÜN MARKASI ve MODELI: Cort x-1 AMFI MARKASI ve MODELI: Cort CM10G 10V YANINDA BEDAVA VERILECEK ÜRÜNLER: 1 Adet Jack(Gitarla Amfi Arasindaki Baglanti Kablosu), Elektronik jack sistemli özel Akort Cihazi, 4 Adet Pena, 2 Adet Tel Akor Anahtari, Gitar Kilifi, Gitar askisi. Gitarin durumu sifirdir.Arkadaslarim bana dogum günü hediyesi olarak set seklinde almislardir.Hiç kullanilmamistir. Çalmayi bilmedigim için ve ehliyete yazilmak için gitari satiyorum. Istanbul içi gitari almak için gelenlere deneme amaçli amfi ile birlikte gitari deneme imkâni verilir.Deneme imkâni Esenler ve Avcilarda mümkündür.Gitar dedigim gibi hiç kullanilmamistir. Resimlerdende görüldügü gibi temizdir.Gitarima güvenmeseydim deneme imkâni sunmazdim zaten. Pazarlik Payi vardir. Bu fiyata bu kalitede sifir cort x-1 set baska yerde bulamazsiniz inanin.Gitarin piyasa fiyati 290 TL' dir, arastirabilirsiniz.Amfinin piyasa fiyatida 120 TL'dir.Akort cihazi piyasa fiyati 30 TL.Aksesuarlarda (Pena, Gitar kilifi, tremolo kolu, gitar askisi) hediyemdir.Gitari istediginiz zaman deneme imkânida sunuyorum sizlere. Fiyati 430' a birakiyorum almak isteyen cepten aramasi veya mesaj atmasi yeterlidir.Hertürlü gitari deneme imkani sunuyoruz sesinden tatmin olmazsan, gitari begenmezsen alma! bukadar iddaaliyiz. ve sunu belirteyim gitara ilk baslayanlar için ilk defa elektrogitar çalacaklar için bu imkan kaçmaz baska yerde bulamazsiniz bulun biz alalim.. Ulasim Bilgileri: Cep Tel: 0546 964 60 36 Turkcell+sms vardir. Resimler için sahibinden linki: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal- enstruman-telli-hic-kullanilmamis-cort-x-1-set-satilik- 51581491/detay/ |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter