|
Seviye 3 | |
Gitarist | Ögreniyorum | Seviye 3 |
Konu: HANGI MARKA GITAR VE NE TÜR ÖZELLIK ? | |
Yazar | Mesaj |
umutyagmuru
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2011 Konum: Kirsehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: HANGI MARKA GITAR VE NE TÜR ÖZELLIK ? Gönderim Zamanı: 12-Subat-2011 Saat 18:45 |
iyi günler arkadaslar ilk gitarimi alacagim ama çevremden hiç yardim eden yok lütfen bana yardimci olurmusunuz hangi marka ve diger bilmem gereken kurallara göre bi KLASIK GITAR alacagim yardimlarinizi esirgemeyin
|
|
|
|
zezeron
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |
Gönderim Zamanı: 20-Subat-2011 Saat 20:29 |
aslinda ilk defa gitara baslarken büyük paralar ödeyip...çok çok iyi bir gitar almaya gerek yok.Bu yüzden telaslanmayin...bütçeniz isiginda orta halli bir gitar alabilirsiniz.Sonra zaten en iyisinide alsaniz profesyonellesirseniz degistireceksiniz...
|
|
|
|
umutyagmuru
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2011 Konum: Kirsehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 21-Subat-2011 Saat 22:22 |
TESEKKÜRLER benimde bütçem kisitli zaten bi kaç güne arkdastan alacagim gitar ilk tecrübem olacak galiba :) hadi hayirlisi
|
|
|
|
alperen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2011 Saat 22:12 |
arkadasalr hitar almak isteyenler almira laguna veya sanchez marka alsinlar
|
|
|
|
alperen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2011 Saat 22:12 |
fiyatlari 60tl den baslar
|
|
|
|
multeci
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2011 Saat 17:38 |
geç oldu ama ibanez v72ece tavsiye ederim. elektro akustik
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter