|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Bulutsuzluk ÖZlemi-Gülden Geçer Gönlüm(AKOR) | |
Yazar | Mesaj |
Adam
Yönetici Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554 |
Konu: Bulutsuzluk ÖZlemi-Gülden Geçer Gönlüm(AKOR) Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2009 Saat 15:36 |
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>
Gülden Geçer Gönlüm C G Em Maviler askinadir aska verdiklerim C G Em Asiklar ugrunadir uyuyan düslerim C G Em Çikar beni topraktan saçlarima yagmur yagdir C Em Gülden geçer gönlüm ) G Em ) x2 Tanriya uyanmistir ) x3 )
C G Em Bahari koklar gibi yapma içimdeki benlik C G Em Günesi öp ve kutsal aya saril C G Em Okyanuslar asip gel bedenlerdir artik uçan her yer C Em Gülden geçer gönlüm ) G Em ) x2 Tanriya uzanmistir ) x3 )
C G Em Gecelere sönmeyen isiklar sundum C G Em Dudagim kurudu suda aktim C G Em Dünya gibi cehennem basli cennet görmedim C Em Gülden geçer gönlüm ) G Em ) x2 Tanriya ulasmistir ) x3 )
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter