Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Mp3-Mp4 Player
 Gitarist | Güncel | Teknoloji | Mp3-Mp4 Player
Mesaj icon Konu: Ve Karsinizda Yeni Ipod'lar !!! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zezeron
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7862
Alıntı zezeron Cevaplabullet Konu: Ve Karsinizda Yeni Ipod'lar !!!
    Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:03
Ve karsinizda yeni iPhodlar!
   Ilk bakista basligi yanlis yazdigimizi düsündünüz, ancak iPod'lari kastettigimizi de anladiniz. Yeni iPodlarin özelliklerini görünce bize hak vereceksiniz.
Ve%20karsinizda%20yeni%20iPhodlar!
06 Eylül 2007

Dünyanin en çok satan tasinabilir müzik çalari iPod'un yeni modelleri Apple'in medyatik CEO'su Steve Jobs'un katildigi bir etkinlikle tanitildi. Yeni çikan iPod'lar arasinda iPod Touch isimli yeni model dokunmatik ekrani ve iPhone benzeri tasarimi ile dikkat çekerken, eski iPod'larin devami niteliginde çikarilan iki yeni model ise daha yüksek kapasite vaad ediyor. 80 ve 160 GB'lik yeni modellerin fiyatlari ise 250-350 dolar olarak belirlendi. Yeni iPod Touch'larin iPhone'dan biraz daha ince oldugu dikkat çekerken, Jobs yeni iPodlarin Apple'in dünya genelinde satacagi ilk kablosuz cihazlar olduguna dikkat çekti.

Wi-Fi destegi ile gelen yeni iPod'larda yüklü bulunan web tarayicisi Safari sayesinde kullanicilar müzik dinlerkern sörf keyfini de yasayabilecek. YouTube'dan video izleme özelligi de getiren iPod bununla birlikte iPhone'un bir çok özelligini de paylasiyor. Video izleyebilme imkani da sunan iPod Touch'un içindeki sensör, cihaz yatay olarak tutuldugunda video izlenecegini anliyor ve sahibinin emrini yerine getiriyor. Ekran büyüklügü ise 3.5 inç. Yeni ürün tanitimlarinda mübalaga sanatinin her türlü imkanlarini sonuna kadar kullanan Jobs yeni iPod'lar için düzenlenen tanitim etkinliginde yaptigi konusmada yeni oyuncaklari nitelerken "Dünyanin yedi harikasindan biri" ifadesini kullandi.

Yeni iPod'larin performansi ile ilgili degerlendirme yapan JupiterResearch analisti Michael Gartenberg, Apple'in çikardigi yeni ürünlerle kullanici beklentilerini karsiladigini, cihazlar için belirlenen fiyatlarin da makul kabul edilebilecek seviyelerde oldugunu belirtti. iPod Touch'un ABD satis fiyati ise 8 GB'lik model için 300 dolar, 16 GB'lik model için 400 dolar olarak belirlendi. Bakalim tasinabilir müzik çalarlar piyasasinda ortaligi kasip kavuran iPod rüzgarlari yeni modellerle de ayni sekilde sürecek mi?

Yeni iPod Touch ile ilgili ayrintili bilgilere ulasmak üzere resmi siteye gitmek için tiklayin.  

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.140 Saniyede Yüklendi.

web tasarım Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler ,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.

RON Ron
url shorter Url shorter