Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Internet
 Gitarist | Güncel | Teknoloji | Internet
Mesaj icon Konu: YouTube'a yeni rakip: Hulu.com Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zezeron
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7862
Alıntı zezeron Cevaplabullet Konu: YouTube'a yeni rakip: Hulu.com
    Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:13
YouTube'a yeni rakip: Hulu.com
   Internet'in en kisa sürede en yüksek popülariteye ulasan trendlerinden video paylasimin mucidi YouTube'un basarisi medya devlerini de harekete geçiriyor.
YouTubea%20yeni%20rakip:%20Hulu.com
30 Agustos 2007
 
Internet'in en hizli büyüyen ve en kisa sürede en yüksek popülariteye ulasan trendlerinden video paylasimin mucidi YouTube'un basarisi medya devlerini de harekete geçiriyor. The Sun, 20th Century Fox, FOX TV, MySpace.com, Photobucket.com gibi bir çok farkli alanda faaliyet gösteren yayin organlarinin sahibi News Corp. ile General Electric'in sahibi oldugu NBC Universal yeni bir video portalinin açilmasi konusunda anlasti. Açilacak sitenin ismi ise Hulu.com olacak.

Sitenin açilisi ile ilgili yapilan açiklamada ise Hulu isminin niçin seçildigi ile ilgili bilgilere yer verildi. Özel bir anlami olmayan Hulu isminin her dilde kolayca söylenebiliyor olmasi, kafiyeli olmasi ve eglenceli bir söylenisi olmasi sebebiyle tercih edildigi belirtilirken bu ismin 5 aylik bir arastirma sürecinden sonra tespit edildigi vurgulandi. Burada devreye girerek 5 ay arama sonunda bula bula bu ismi mi buldunuz demekten kendimizi alamiyoruz.

Sitenin açilmasi ile, Hulu.com'un sahipleri NBC ve News Corp. alt sirketleri ile YouTube arasindaki içerik paylasim anlasmalarinin durumunun ne olacagi ise belli degil. Kurulus asamasinda beta sürümü için üye toplayan sitenin Ekim ayinda hizmete girmesi bekleniyor. Sitenin birinci hedefi zirveye oynamak, en büyük rakibi ise YouTube olacak. Siz de sitenin beta testi asamasinda rol almak istiyorsaniz söyle buyurun: http://www.hulu.com
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.

web tasarım Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler ,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.

RON Ron
url shorter Url shorter