Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Mobil Dünya
 Gitarist | Güncel | Teknoloji | Mobil Dünya
Mesaj icon Konu: iPhone'un SIM korumasi kirildi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zezeron
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7862
Alıntı zezeron Cevaplabullet Konu: iPhone'un SIM korumasi kirildi
    Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:57
iPhone'un SIM korumasi kirildi
   6 kisilik arastirmacilar takimi, iPhone'un diger servis saglayicilarla da çalisabilmesini saglayacak sekilde cihazin SIM korumasini asti.
iPhoneun%20SIM%20korumasi%20kirildi
27 Agustos 2007
 
iPhone'un servis saglayicisi AT&T'den memnun olmayan Amerikalilari düsünen 6 kisilik arastirmacilar takimi, cihazin diger servis saglayicilarla da çalisabilmesini saglayacak SIM kilidi kirma islemini gerçeklestirdiklerini ileri sürdü. Kirma islemi sayesinde T-Mobile, Verizon gibi diger servis saglayicilarin müsterileri de iPhone kullanabilecek. iPhoneSIMfree.com adinda bir site açan ve basin mensuplarini "iPhone'nunuzu getirin, kiralim" benzeri bir sloganla basin toplantisina davet eden grup kirma islemi için kullanilan yazilimin yayinlanip yayinlanmayacagi konusunda ise bir açiklama yapmadi.

Görünüse bakilirsa Apple da böyle bir habere hazirdi ve çok fazla saskinlik uyandirmadi. Kirma islemi gerçeklestirildikten sonra iPhone aynen reklamlarinda gösterildigi gibi çalismaya devam ederken, kirma yazilimi yüklendikten sonra kullanicilarin istedikleri servis saglayiciyi seçmelerine izin veriyor. Kirma isleminden sonra iPhone'un kullanilamayan tek özelligi ise YouTube'dan video izleme özelligi. Gruptan yapilan açiklamada iddia edilenler arasinda Apple için en kötü haber ise, kirma isleminin her türlü güvenlik güncellemesi engelini asabilecegi iddiasi. iPhoneSIMfree.com'un iddialari dogru çikarsa Apple'in basi epey agriyacak gibi görünüyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.

web tasarım Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler ,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.

RON Ron
url shorter Url shorter