Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Mobil Dünya
 Gitarist | Güncel | Teknoloji | Mobil Dünya
Mesaj icon Konu: PSP de cep telefonu oluyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zezeron
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7862
Alıntı zezeron Cevaplabullet Konu: PSP de cep telefonu oluyor
    Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:59
PSP de cep telefonu oluyor
    Sony Ericsson'un oyun bölümünün bir numarali ismi Peter Ahnegard yilbasina dogru Playstation-telefon karisimi yepyeni bir cihazi piyasaya süreceklerini açikladi.
PSP%20de%20cep%20telefonu%20oluyor
06 Eylül 2007
 
iPhone'un ne kadar iyi bir telefon oldugu konusunda ülkemizden kesin bir fikire ulasmak güç. Zira henüz görmedigimiz kullanmadigimiz bir ürün hakkinda uzaktan söyleyecegimiz her sey tahmine dayali olacaktir. Teknik özellikler açisindan ne kadar basarili oldugu tartisilsa da cep telefonlari sektöründeki büyük oyunculari yeni açilimlara itecek bir sinerji yarattigi da kesin. Google ile Microsoft da Apple'in pazara hizli bir biçimde giris yaptigi gördükten sonra tetikte olduklari biliniyor.

Yeni bir üst düzey telefon haberi ise Sony Ericsson'un oyun bölümünün bir numarali ismi Peter Ahnegard'dan geldi. Yilbasina dogru Playstation-telefon karisimi yepyeni bir cihazi kullanicilarin begenisine sunacaklarini belirten Ahnegard'in açiklamasindan çikarilan ipuçlarina bakilirsa PSP'nin oyun özellikleri biraz tirpanlanarak mevcut Sony Ericsson cep telefonlarindan birisinin teknik altyapisi ile entegre edilerek yeni bir telefon üretilecek.

Nokia'nin N81 modeline benzer oldugu ileri sürülen yeni Sony Ericsson'u bir "oyun telefonu" olarak tanimlamaktan israrla kaçindiklarini vurgulayan Ahnegard üretim asamasindaki önceliklerini aramalar - müzik seçenekleri - eglence seçenekleri (müzik, film vs.) olarak siraladi.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.

web tasarım Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler ,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.

RON Ron
url shorter Url shorter