Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Neye Karsidir? Misyonu Nedir?

Nereden Yazdırıldığı: Gitarist
Kategori: Festival Çoskusu
Forum Adı: Barisarock
Forum Tanımlaması: Istanbul'da düzenlenen ve ticari olmayan rock festivali ile ilgli hersey...
URL: http://www.gitarist.com/forum//forum_posts.asp?TID=24
Tarih: 27-Nisan-2024 Saat 12:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Neye Karsidir? Misyonu Nedir?
Mesajı Yazan: zezeron
Konu: Neye Karsidir? Misyonu Nedir?
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2007 Saat 14:18
NEYE KARSIDIR? http://www.barisarock.org/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=13 -   http://www.barisarock.org/index2.php?option=com_content&task=view&id=13&pop=1&page=0&Itemid=27 -   http://www.barisarock.org/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=13&itemid=27 -  
BARISAROCK NEYE KARSIDIR?

Besinci yilimizdayiz... Dört yildir, BarisaRock alanlarinda, sarkilarimizi baris için söylüyoruz. "Sarkilarimiz Yeryüzüne" dedik, "Evimiz Dünya", "Rock Sisede Durmaz" dedik. Dedik ki "Karsi Festival"iz... BarisaRock'ta her nota, her ses, her slogan, her çaba Bushgillere karsi. BarisaRock'ta bütün melodiler, savasa, isgale, isgalciye karsi. BarisaRock hayatlarimizi tahakküm altina alanlara karsi.

Her yil BarisaRock daha da büyüyor. Ne kadar büyürsek sesimiz o kadar yankilaniyor. Ne kadar yankilanirsa savas çigirtkanlari o kadar korkuyor.

Onlar bir avuç, biz milyarlariz.

Onlar bir avuç petrol tüccari, silah saticisi, çokuluslu sirket bürokrati. Biz dünyanin bütün sokaklarinda, bütün meydanlarinda, tüm o güzel sarkilarimizla ABD müdahalelerine, sendikasizlastirmalara, parali egitime, cinsiyetçi baskilara, irk ayrimciligina, yoksulluga, açliga, adaletsizlige, militarizme, özellestirmelere, küresel iklim felaketine, milliyetçilige, nükleer santrallere direnenlerdeniz...

BarisaRock 2007, 24-25-26 Agustos tarihlerinde küresel direnisin bir parçasi, baris, adalet, esitlik, özgürlük ve dayanismadan yana milyarlarin sen sesi olmaya devam edecek.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat