Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yourope Nedir?

Nereden Yazdırıldığı: Gitarist
Kategori: Festival Çoskusu
Forum Adı: Rock'n Coke
Forum Tanımlaması: Rock'n Coke müzik festivali ile ilgli hersey....
URL: http://www.gitarist.com/forum//forum_posts.asp?TID=30
Tarih: 27-Nisan-2024 Saat 19:48
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Yourope Nedir?
Mesajı Yazan: zezeron
Konu: Yourope Nedir?
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2007 Saat 15:06

http://www.yourope.org/">Yourope

 
http://www.yourope.org/ - www.yourope.org

Rock'n Coke, Avrupa Festivaller Birligi "Yourope"un üyesidir. Avrupa'da yaklasik 30 festivali temsil eden Yourope'un üyeleri arasinda Roskilde, Pinkpop, Werchter, Arezzo Wave, PopKomm, Hurricane gibi dünya çapinda festivaller bulunmaktadir.

98 yilinda kurulan
Yourope, 35 Avrupa festivalinin üye oldugu, 3 milyonu askin festival katilimcisinin çekim alanini temsil ediyor. Yourope
, Avrupadaki festivallerin çevre bilinci, çalisma, güvenlik ve saglik kosullarini güçlendirmek adina baslatilan bir olusum.

En önemli amaci ise deneyimlerin, sorunlarin paylasildigi ortak bir platform yaratarak festival düzenleyicileri ve katilimcilari için kolektif bir bilinç olusturmak.
Yourope
, Avrupa müzik festivalleri arasinda aktif bir bag kurarak festivallerin kalitesini arttirmayi, karsilikli festival deneyimini kolaylastirmayi ve festivallerarasi çesitli projeleri desteklemeyi amaçliyor.

Ayni zamanda Avrupa Yetenek Degisimi programinin da kurucusu olan Yourope genç yeteneklerin Avrupa festivalleri arasinda dolasimini saglamayi amaçliyor."Yourope" üyeligi Rock'n Coke'u gelistirerek, “açik hava festivalleri”ni Türkiye’de benimsetmek ve yaymak için, Rock'n Coke ve Türkiye'yi Avrupa'nin kültürel kulvarinda tanitmasina katkida bulunacaktir.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat