Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Organizasyon

Nereden Yazdırıldığı: Gitarist
Kategori: Festival Çoskusu
Forum Adı: Rock'n Coke
Forum Tanımlaması: Rock'n Coke müzik festivali ile ilgli hersey....
URL: http://www.gitarist.com/forum//forum_posts.asp?TID=31
Tarih: 28-Nisan-2024 Saat 11:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Organizasyon
Mesajı Yazan: zezeron
Konu: Organizasyon
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2007 Saat 15:08
 Organizasyon
 
http://www.pozitif.info/">Pozitif
 
 
http://www.pozitif.info/ - www.pozitif.info

Müzik piyasasinda lider konumunda bagimsiz bir kurulus olan Pozitif, cazdan rock’a, dünya müziginden elektronikaya tüm müzikal açilimlari barindiran festivalleri, konserleri, albümleriyle müzik dinleyicisine ulasmayi amaçliyor.

Türkiye’de, özellikle de Istanbul’daki baslica müzik etkinliklerini düzenleyen Pozitif, Eylül 2003’te Rock’n Coke Festivalini düzenleyerek bir ilke daha imza atti.

Simdiye kadar Efes Pilsen Blues Festival (17.), Akbank Caz Festival (16.), Efes Pilsen One Love Festival (5.), Rock’n Coke (4.) , Fujifilm Müzik Günleri gibi müzigin farkli türlerini kapsayan festivallerin ve bireysel konserlerin organizasyon ve tanitiminin yani sira, Pozitif kendi alt sirketleri ile booking, konser mekani (Babylon ve Babylon Alaçati), sanatçi menajerligi, plak ve müzik sirketi (Pozitif Yapim: Doublemoon), müzik lisanslama (Pozitif Edisyon) ve radyo programciligi gibi müzigin her alaninda aktif olarak yer alan bir kurulustur.

Pozitif'in yaratici gücü, "müzik araciligiyla insanlarin yasami algilayisini degistirmek" odakli vizyonundan kaynaklaniyor. Özündeki bu idealist ve kesifçi yaklasimla Pozitif degisik müziklerin zenginligi ve heyecanini sunarak ilham verici ve çok kültürlü bir platform yaratmayi hedefliyor.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat