Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iPhone için Skype hazirlandi

Nereden Yazdırıldığı: Gitarist
Kategori: Güncel
Forum Adı: Mobil Dünya
Forum Tanımlaması: Cep telefonlari,pda vs...
URL: http://www.gitarist.com/forum//forum_posts.asp?TID=75
Tarih: 29-Mart-2024 Saat 18:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: iPhone için Skype hazirlandi
Mesajı Yazan: zezeron
Konu: iPhone için Skype hazirlandi
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 13:01
iPhone için Skype hazirlandi
   Apple'in cep telefonu iPhone ile dünyanin en fazla kullanilan internet telefonu Skype bulustu. Uygulama ile Skype kredileri de kullanilabiliyor.
iPhone%20için%20Skype%20hazirlandi
16 Agustos 2007
 
Apple'in cep telefonu iPhone ile dünyanin en fazla kullanilan internet telefonu Skype bulustu. Mobil cihazlar için uygulamalar gelistiren Shape Services tarafindan iPhone kullanicilarinin kullanimina sunulan Skype BlackBerry, Windows Mobile, Palm OS, Symbian ve J2ME gibi platformlarda da çalisabiliyor. iPhone için Skype'yi gelistiren Shape Services'dan yapilan açiklamaya göre yeni Skype iPhone'un dokunmatik ekran özellikleri göz önünde bulundurularak hazirlandi.  

iPhone için Skype yazilimi sayesinde Skype'nin ücretli arama hizmetinden faydalanilabilecegi gibi Skype kullanan herhangi bir cihaz ile de iletisim kurulabiliyor. Yazilimin kullanima sunulmasi ile ilgili açiklama yapan gelistirici firma Shape Services'in CEO'su Igor Berezovsky kullanicilarin Skype'ye olan ilgisinin bu yazilimi mobil platformunun önemli üyelerinden birisi olan iPhone'a tasimak konusunda kendilerini yönlendirdigini ifade ederek, kullanicilardan gelen talepler dogrultusunda mobil uygulama gelistirme alanindaki tecrübelerini iPhone için Skype'yi gelistirmekte kullandiklarini ifade etti. Yazilimla ilgili ayrintili bilgi almak isteyen kullanicilar için de skypeforiphone.com isimli bir web sitesi açildi.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat