| 
                                ![]()  | 

| Yerli Sarki Akorlari | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

Adam
    Yönetici  
   Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554  | 
  ![]()   Konu: Teoman - Güzel Bir Gün 2 (AKOR)Gönderim Zamanı: 24-Mart-2009 Saat 16:52  | 

| 

< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>

Teoman - Güzel Bir Gün 2 Cm Fm G# G Cm Cm Fm G# G CmCm         FmSuç yok suçlu yok G#       G      CmHayat böyle anladim Cm        FmAsk yok artik yok G#       G      CmAma zamanla alistimFm                 Cm           )            Senle ben hep böyle kalacagiz   )Fm                Cm            )  AGitgide eriyip yok olacagiz     )G#   G   Cm  C#m                )Yavas yavas                     )Cm                             )  N Sorma neden niçin               )  AFm                             )  KHersey yalnizliktan            )  AG#      G                             )  RBak bak bak bak                )  A    Cm                           )  TGüzel bir gün ölmek için       )Cm         FmDüs yok gerçek yok G#       G      CmBak sonunda anladimCm      Fm Yaz yok kis yokG#        G          Cm Artik zamani karistirdim...TEKRAR A ve NAKARAT
    | 
 |
| 
 | 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter