|
![]() |
| Yerli Sarki Akorlari | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
FenerLi_Cocuq
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() Konu: Sebnem Ferah - Geçmise YolculukGönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 17:37 |
Am GBugün kendimi kuru yapraklarla kapliF AmÇikmaz bir sokaga benzetiyorum F DmSadece o sokakta yasayanlar üzerimdenE AmGelip geçiyor Am GBügün kendimi odalarindan çogu bos F AmBazen dolan bir otel gibi hissediyorum F DmIçimden ne hayatlar ne hikayeler ne asklarE AmGeçip gidiyorDm AmBen böyle degildim ne zaman kayboldumDm AmRüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum E FBir ses duydum geçmis zamandan E FBir ses duydum küçük bir kizdanAmBir bilet istiyorum nC ASadece gidis olsun kF AÇocuklugun safligina rDm E AGidip orda yasamam gerek tAmBilet istiyorum nC ATek kisilik olsun kF AYarina çikabilmem için rDm E AHeyecani hatirlamam gerek t Am GBugün kendimi parktaki bir bank gibi F AmSessiz ve sabit hissediyorum F DmGeceleri üzerimde sehrin isiklari E AmYatip uyuyor Am GBugün kendimi tonlarca yük tasiyan F AmGemilerin denizi gibi hissediyorum F DmKaldirma kuvvetim var ama sehrin atiklariE AmIçime akiyor
|
|
|
Kirmizinin Kirlettigi SARIYI yalnizca LACIWERT temizler...
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter