| 
 |              | 
| Seviye 2 | |
|  Gitarist | Ögreniyorum | Seviye 2 | 
|  Konu: elektro gitarda nasil solo atabilirim..? |     | 
| Yazar | Mesaj | 
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Konu: elektro gitarda nasil solo atabilirim..? Gönderim Zamanı: 24-Subat-2009 Saat 20:18 | 
| 
    ben solo gitaristi olmak istiyorum.. bunu içinde her gün parmak egzersizi yapiyorumm.. ama gitari iyi kullanamdigimdan dolayi solo atamiyorum pentatonic Am .  Em . G  gamalrini biliyorum.. yardimci olurmusunuz ? | |
|  | |
|   | |
| zezeron Yönetici     Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |     Gönderim Zamanı: 24-Subat-2009 Saat 20:39 | 
| 
   Egzersizlere tam gaz devam etmen senin için faydali olacaktir.1 ay kadar parmak egzersileri yaptiktan sonra (günde 3 saat) daha sonrasinda tekrar mesajini bekliyorum.Buradan sana çalisma gami verecegim.
    | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 24-Subat-2009 Saat 20:41 | 
| 
   gamlar benim için çok iyi olur tesekkürler...
    | |
|  | |
|   | |
|     | ||
| 
 Forum Atla | Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter