| 
 |              | 
| Seviye 2 | |
|  Gitarist | Ögreniyorum | Seviye 2 | 
|  Konu: gitar |     | 
| Yazar | Mesaj | 
| smariq Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 24-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Konu: gitar Gönderim Zamanı: 25-Subat-2009 Saat 15:17 | 
| 
   merhaba ben gitarin notalarini ögrenmek istiyorum am dm nasil yapilir bilmiyorum ve ögrenmek istiyorum yardimci olurmusunuz rica etsem ??   Düzenleyen smariq - 25-Subat-2009 Saat 15:19 | |
|  | |
|   | |
| zezeron Yönetici     Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |     Gönderim Zamanı: 26-Subat-2009 Saat 11:30 | 
| 
   http://www.gitar-tr.com/gitardershanesi/dershane.asp?menu=4
 verdigim linkte gitar akorlarinin çogu bulunuyor. tab okumayi ögrendiysen akorlar burda hatta ayni yerden bir de ritimleri vereyim umarim isini görür. http://www.gitar-tr.com/gitardershanesi/dershane.asp?menu=3 Anlamadigin yerde sormaktan çekinme. | |
|  | |
|   | |
| smariq Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 24-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 26-Subat-2009 Saat 12:45 | 
| 
   tamam cok tesekkür ederim birsey olursa sorarim   | |
|  | |
|   | |
| crazy_su Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 09-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2009 Saat 18:46 | 
| 
   merhabalar ben ritim konusunda zorlaniyorum.  çalabilecegim güzel müzikler bulamiyorum.  bu sorunu nasil çözebilirim? bana yardimci olur musunuz?   | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2009 Saat 21:14 | 
| önceliklee.. kolay parçalardan başlamak lazım.. örnek şarkı için.. "haluk levent- ayrılık" parçası güzel ve kolay çalınan parçadırr... "irem - hayalet sevgilimde " öyledir.. bu parça web sitemizde paylaşmıştım.. yerli şarkılara girerseniz.. orda olucaktır:) | |
|  | |
|   | |
| zezeron Yönetici     Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |     Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2009 Saat 02:10 | 
| 
   paylaşım için Teşekkürler
    | |
|  | |
|   | |
| zezeron Yönetici     Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |     Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2009 Saat 02:16 | 
| 
   üsküdara giderikeni unutmamak lazım    | |
|  | |
|   | |
| sefaarock Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2009 Konum: Çorum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2009 Saat 08:29 | 
| 
   kendi müzik grubumuz var gayet iyi müzik yapoyoz 
     anlatabiliriz koşolların uygun ise bizim grubu kutılabilirsin [email protected]              trip saygılar sunar www.myspace.com/arat2008  | |
|  | |
|   | |
| zezeron Yönetici     Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |     Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2009 Saat 03:09 | 
| 
   sefarock bide kurum davetinin kime olduğunu söylesen    | |
|  | |
|   | |
| sefaarock Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2009 Konum: Çorum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2009 Saat 10:39 | 
| arkadasim çok kolay ama inanç meselesi :D [email protected] | |
|  | |
|   | |
| sefaarock Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2009 Konum: Çorum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2009 Saat 10:42 | 
| 
   kimew olacak bütün siteye degil sana dedim ya saadece:d
 | |
|  | |
|   | |
|     | ||
| 
 Forum Atla | Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter