|
Klasik Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Klasik Gitar |
Konu: Uygun fiyata SIFIIIR HIÇ KULLANILMAMIS GITAR!!ACIL | |
Yazar | Mesaj | |||||
gulcin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Uygun fiyata SIFIIIR HIÇ KULLANILMAMIS GITAR!!ACIL Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2010 Saat 17:58 |
|||||
GITAR BANA HEDIYE EDILDI FAKAT YETENEGIM OLMADIGI IÇIN HIÇ KULLANMADIM.Bu sebeple satiyorum.Asla tek bir çizik yok.GITAR+KILIFI+GITAR TELLERI HEPSI IÇINDE.resimlerinide çektim isteyene gönderirrim Alicak olan kisiye simdiden güle güle gönül rahatligiyla kullanmasini diliyorum
iletisim adresim:[email protected]
|
||||||
|
||||||
fb_53
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2010 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2010 Saat 23:33 | |||||
fiyat nedir ?
|
||||||
|
||||||
gulcin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2010 Saat 13:24 | |||||
90 tl dusunuyorsaniz mailimden irtibata gecebilirsnz
|
||||||
|
||||||
fb_53
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2010 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2010 Saat 22:51 | |||||
en kisa zamanda size haber vereceqm
|
||||||
|
||||||
gulcin
Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2010 Saat 15:52 | |||||
cevabini bekliyorum 1-2 gun icinde verirsen cook sevinirim..
|
||||||
|
||||||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter