| 
 |              | 
| Klasik Gitar | |
|  Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Klasik Gitar | 
|  Konu: Uygun fiyata SIFIIIR HIÇ KULLANILMAMIS GITAR!!ACIL |     | 
| Yazar | Mesaj | |||||
| gulcin Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Konu: Uygun fiyata SIFIIIR HIÇ KULLANILMAMIS GITAR!!ACIL Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2010 Saat 17:58 | |||||
| 
   GITAR BANA HEDIYE EDILDI FAKAT YETENEGIM OLMADIGI IÇIN HIÇ KULLANMADIM.Bu sebeple satiyorum.Asla tek bir çizik yok.GITAR+KILIFI+GITAR TELLERI HEPSI IÇINDE.resimlerinide çektim isteyene gönderirrim Alicak olan kisiye simdiden güle güle gönül rahatligiyla kullanmasini diliyorum

iletisim adresim:[email protected] | ||||||
|  | ||||||
|   | ||||||
| fb_53 Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2010 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |     Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2010 Saat 23:33 | |||||
| 
   fiyat nedir ?
    | ||||||
|  | ||||||
|   | ||||||
| gulcin Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2010 Saat 13:24 | |||||
| 
   90 tl dusunuyorsaniz mailimden irtibata gecebilirsnz 
    | ||||||
|  | ||||||
|   | ||||||
| fb_53 Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2010 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |     Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2010 Saat 22:51 | |||||
| 
   en kisa zamanda size haber vereceqm 
    | ||||||
|  | ||||||
|   | ||||||
| gulcin Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2010 Saat 15:52 | |||||
| 
   cevabini bekliyorum 1-2 gun icinde verirsen cook sevinirim..
    | ||||||
|  | ||||||
|   | ||||||
|     | ||
| 
 Forum Atla | Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter