| 
 |              | 
| Rock Grubu | |
|  Gitarist | Grup Kuruyorum | Rock Grubu | 
|  Konu: !!!VOKAL ARANIYOR!!! |     | 
| Yazar | Mesaj | 
| achaen Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Konu: !!!VOKAL ARANIYOR!!! Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2008 Saat 19:33 | 
| 
   slm arkadslar...biz 2 gitarist we bir dawulcu olarak takiliorz we bi vokale ihtiyacimiz war...sesine guwenen kulagi olan bir vokal ariorz..yas araligi 15-18 cinsiyet farketmz...genel olark blues rock n roll we hardrock caliorz ...arada kafamiza eserse Metallica coverlari yapip heavy ,trash de caldigimz olur...ilgilenenler wrsa biran once ulassinlar...bulundugumz sehir istanbul ...ben yagiz(gitarist) [email protected]  Düzenleyen achaen - 18-Mayis-2008 Saat 19:50 | |
|  | |
|   | |
| Dante Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 18-Haziran-2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2008 Saat 00:25 | 
| 
   rapcore vokalim ve grubum var ama geçici olarak sizle çalarim isinize yararsam ekle [email protected] 
    | |
|  | |
|   | |
| xxxelektroxxx Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 03-Subat-2009 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 03-Subat-2009 Saat 14:22 | 
| 10 seneden beri sarki söylüyorum sesim güzeldir benide alabilirsiniz | |
|  | |
|   | |
| seker kiz Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |     Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2009 Saat 17:50 | 
| 
   adim melek 17 yasimdayim istersen katilabilirim [email protected]
    | |
| 
     melek yildiz
     | |
|  | |
|   | |
| seker kiz Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |     Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2009 Saat 17:51 | 
| 
   adres yanlis oldu pardon [email protected]
    | |
| 
     melek yildiz
     | |
|  | |
|   | |
| xslipknot Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2011 Saat 02:11 | 
| 
   hey bende 3 yillir brutal ve vokal scream egzersizleri yapiyorum melissa cross un dvdlerinden scream yapmayi ögrendim.Sesimi corey taylor a benzetiyorlar.eger hala ihtiyaciniz varsa ben sizin grubunuza katilmak isterim 
    | |
|  | |
|   | |
|     | ||
| 
 Forum Atla | Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter