| 
 |              | 
| Yerli Sarki Akorlari | |
|  Gitarist | AKORLAR  | Yerli Sarki Akorlari | 
|  Konu: Akor istekleri |     | 
| Yazar | Mesaj | 
| P@rDuS Moderatör     Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |     Konu: Akor istekleri Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2007 Saat 18:02 | 
| 
   Akor istegi bu baslik altinda.Ama unutmadan birkaç hatirlatma yapalim. 
1-Isteyeceginiz sarki akorunu ilk önce aratin bulamasaniz istekte bulunun 
2-Istekte bulundugunuz parcanin tam adini yazin 
3-Istekte bulunduguunuz parçanin ismini hatirlamiyorsaniz sarkinin sözlerini yazin 
4-Son olarak sabretmesini bilelim 
 Hayirli gitarlar... Düzenleyen P@rDuS - 07-Agustos-2007 Saat 18:03 | |
| 
     ekmek sarap sen ve ben
     | |
|  | |
|   | |
| bakrac78 Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 02-Kasim-2007 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |     Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2007 Saat 21:21 | 
|  slm ben sizden ritim ve arpec calismalarini isiyorum 
 | |
|  | |
|   | |
| blues_bass Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 08-Subat-2008 Konum: Zonguldak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 08-Subat-2008 Saat 22:15 | 
| 
   ben gp5 formatinda serdar zötopun bas tablarini ariyorum  bana yardimci olabilecek bi arkadas varsa simdiden çok sagolsun | |
| 
     blues blues hastasiyim blues un
 bassss blues in the blues in the rock | |
|  | |
|   | |
| gelincik Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 26-Subat-2008 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 26-Subat-2008 Saat 23:07 | 
| 
   slm arkadaslar ben yeniyim ve istedigim hiç bir sarkinin akorunu bulamiyorum    Düzenleyen gelincik - 26-Subat-2008 Saat 23:08 | |
| 
     ^^GELINCIK^^
     | |
|  | |
|   | |
| Bl@CkH@wK Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 09-Mart-2008 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |     Gönderim Zamanı: 09-Mart-2008 Saat 22:43 | 
| Pardus kanka ben geldim :)gelincik bu arada sen istedigin akoru yaz biz bulalim | |
|  | |
|   | |
| FenerLi_Cocuq Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |     Gönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 17:24 | 
| 
   arkadaslar ben aradigim sarkinin akorlarini bu sitede arattim ama bulamadim...sarki
 Kurban - Namus Belasi | |
| 
     Kirmizinin Kirlettigi SARIYI yalnizca LACIWERT temizler...
     | |
|  | |
|   | |
| BOYS Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 18-Ekim-2008 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |     Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 19:58 | 
| merhaba ben yeniyim burada bana varsa islak islak cem karacadan akorlarini ve ritmini yazarsan gitar için sevinirim iyi günler | |
|  | |
|   | |
| aslihan123 Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2008 Saat 18:47 | 
| 
   yha ben solo calisiorm ama genlede akor uzerne verilmis notolar solo parcalara uygn notalr bulup bna da hbr vrrsenz cok sevnrmm...   | |
| 
     claassic guitar**
     | |
|  | |
|   | |
| BOYS Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 18-Ekim-2008 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |     Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2008 Saat 20:29 | 
| 
   LÜTFEN BANA AKDENIZ AKSAMLARI NIN RITMINI VERIRMISINIZ VEDE CEM KARACADAN ISLAK ISLAK RITMI ILE BERABER SIMDIDEN TESEKKÜRLER
    | |
|  | |
|   | |
| BOYS Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 18-Ekim-2008 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |     Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2008 Saat 23:08 | 
| 
   lütfen bana sevdan olmasa nin ritmini yollarmisiniz lütfen 
    | |
|  | |
|   | |
| tugay16 Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 22-Ocak-2009 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 06-Subat-2009 Saat 13:10 | 
| 
   arkadasim islak islagin akorunu verebilirim herkez isteklerini yazsin yaklasik olarak 550 sarkinin akorlarini biliom onun için isteklerinizi de bekliorum
    | |
| 
     K@R!ZM@
     | |
|  | |
|   | |
| BOYS Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 18-Ekim-2008 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |     Gönderim Zamanı: 08-Subat-2009 Saat 15:13 | 
| 
   verirsen cok sevinirm valla birde sevdan olmasa varsa bir zahmet
    | |
|  | |
|   | |
| BOYS Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 18-Ekim-2008 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |     Gönderim Zamanı: 08-Subat-2009 Saat 18:21 | 
| 
   aga sende nekadar sarki akoru varsa verirmisin 
 ritim bulmakta zorlaniom bir zahmet btün akorlar lütfen imdiden saol | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 22-Subat-2009 Saat 20:15 | 
| 
   hallederizz...:)
    | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 22-Subat-2009 Saat 20:16 | 
| 
   istediginiz  sarki akorlarinizi yazabilirsinizzz.. 
    | |
|  | |
|   | |
| kadavraa Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 25-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 25-Subat-2009 Saat 17:44 | 
| 
   meger gülüp geçmisim- yeni türkü akorunu ariyorum...
    | |
|  | |
|   | |
| aneliq Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2009 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2009 Saat 19:06 | 
| 
    ARKADASLAR BANA bulgar sarkici  anelia - pogledni me v ochite  nin akoru lasim cikarabilirmisiniz 
    | |
| 
     TENCERE Dibin Kara Seninki Ondan Zenci...
     | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2009 Saat 12:11 | 
| 
   aradım ama  bulamadım.. burgarca biliyorsan eğer.. bulgarca yazarsan çıkar
    | |
|  | |
|   | |
| whast siyh kefn Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 08-Ekim-2009 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |     Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2009 Saat 08:54 | 
| 
   ya arkadaslar bende yeni basladim bana yardimci olursaniz sevinirim 3 buçuk aylik egitimim var ama artik sogumaya basladim bana yardimci olursaniz sevinirim mail atarsaniz adresim [email protected]
    | |
|  | |
|   | |
| admin Yönetici   Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |     Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 16:32 | 
| 
   nerelerde takiliyorsan lütfen bize burdan yaz herkes yardimci olmaya çalis sin...Msn yada e-mail adresi vermeniz size özel bir isleme gireceginden her yeni baslayan için tek tek ders vermektense bu alandan bilgilerinizi paylasirsaniz sizden sonra gelenler içinde faydali olacaktir.
    | |
|  | |
|   | |
| whast siyh kefn Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 08-Ekim-2009 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |     Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2009 Saat 08:19 | 
| 
 ben bunu kullanmayi bilmedigim için zaten mail adresimi verdim kullanmayi bilsem merakli diilim adresimi vermeye yazdigimi tam anlayamamissiniz belli nese size iyi günler.. | |
|  | |
|   | |
| ^AYLINNNnnn^ Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 08-Subat-2010 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |     Gönderim Zamanı: 08-Subat-2010 Saat 17:44 | 
| 
   ben de söyle bir sorun var yeni basladim gitara ritm ile sarki çalabiliyorum ama verilen akorlu bir parçanin ritmini bulamiyorum bu nasil çözülür ? yardimmm
    | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 16:08 | 
| 
    ritim konusu  zamanla gelisir. bide  parçayi   bol bol dinleyin  sonra  parçayi açin  öyle çalisin  daha verimli oldugunu düsünüyorum.. :):)
    | |
|  | |
|   | |
| ^AYLINNNnnn^ Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 08-Subat-2010 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |     Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 16:31 | 
| 
   çok tesekkür ederim:)
    | |
|  | |
|   | |
| anycall Moderatör     Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |     Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 17:01 | 
| 
   rica ederimm.:) 
    | |
|  | |
|   | |
| livane Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 16-Mayis-2010 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |     Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2010 Saat 12:12 | 
| 
   ben arattim ama bulamadim sarkilardan biri bir çocuk sarkisi olan agaçlar fidana-- digeride bir dünya birakin biz çocuklara çok bilinen çocuk sarkilaridir zaten. bu sarkilarin akorlarini çikarabilirseniz sevinirim tesekkürler
    | |
|  | |
|   | |
| oktay Moderatör     Kayıt Tarihi: 18-Mart-2010 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5589 |     Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2010 Saat 05:47 | 
| 
   Sarkilari bügün çikarip  yerli sarki akorlari bölümü altinda yayinlayacagiz.
 ilginize tesekkürler... | |
|  | |
|   | |
| yvzlvnt Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 09-Agustos-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |     Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2011 Saat 18:31 | 
| 

slm bahce duvarindan astim türküsünün akorlarini bilen var mi rica etsem...
 Düzenleyen yvzlvnt - 09-Agustos-2011 Saat 18:34 | |
| 
     _yvzlvnt_
     | |
|  | |
|   | |
|     | ||
| 
 Forum Atla | Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter