|
Seviye 1 | |
Gitarist | Ögreniyorum | Seviye 1 |
Konu: Acil Gitarist Ariyorum! | |
Yazar | Mesaj |
ChumsCrubber
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Acil Gitarist Ariyorum! Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2012 Saat 16:26 |
Arkadaslar "Gözlerime çizdim seni" sarksini çalabilicek arkadas ariyorum.
Em-Em Em G Geçiyor günler yine benden habersiz F Am G gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz F G F Em resmini aldim karsima agliyorum sessiz sessiz Em G Poyrazimdin yüregimde esip durdun en derinde F Am G yolcuydum son seferinde indirdin beni kayip sehirde F G F Em bekliyorum sevecegim mevsim bahar geçsede offf Am Em Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum F Am G büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum F G F Em büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum offf Em G Ne yagmurlar ne bulutlar yagdi içime sönmedim F Am G senden baskasini canim sevmedim sevemedim F G F Em herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim offf Bu sarkiyi çalip saglam bi ses kaydedicisine kaydedip bana yollayibilcek arkadas lazimdir. Parasi mühim degilidr.. Acil... Konu altina yorum yaparak cevap verebilirsiniz. |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter