|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: turku akorlari | |
Yazar | Mesaj |
yvzlvnt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Agustos-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: turku akorlari Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2011 Saat 23:05 |
slm arkadaslar bahce duvarindan astim turkusunun akorlarini bilen var mi acaba?
|
|
_yvzlvnt_
|
|
|
|
gitarist-berk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2012 Konum: zmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 06-Subat-2012 Saat 14:09 |
E
Bahçe duvarindan astim E F Bahçe duvarindan astim Am F E Sarmasik güllere dolastim Am E F Sarmasik güllere dolastim E Öptüm sevdim helalastim E F Öptüm sevdigim helalastim Am F Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hele Am F Mayii oldum gonca güle Am F Acem sali ince bele Am F Acem sali ince bele E Bir bakista yaktin beni E F Bir bakista yaktin beni E Dert ile biraktin beni E F Dert ile biraktin beni E Yaktin beni yaktin beni E F Yaktin beni yaktin beni Am F Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hele Am F Mayii oldum gonca güle Am F Acem sali ince bele E Yeter naz eyleme bana E F Yeter naz eyleme bana E Gel göreyim kana kana E F Gel göreyim kana kana Am F Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hala Am F Mayii oldum gonca güle Am F Acem sali ince bele Am F Acem sali ince bele |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter