|
Elektro Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Elektro Gitar |
Konu: Marshall Mg15CDR 15 watt amfi | |
Yazar | Mesaj |
nastilia
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mayis-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Marshall Mg15CDR 15 watt amfi Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2011 Saat 00:23 |
2 tane ayni amfiden almistim abim ve kendim için. Ben kendiminkini kullandim ancak abiminki oldukça az kullanildi ve oldukça temiz.
Istanbul'da oturuyorum, alicilar özel mesaj yoluyla iletisime geçebilir. -180 lira- Güç: 15 Watt Hoparlör: 8 inç Kanallar: 2 kanal (overdrive ve clean) FDD: Marshall tarafindan gelistirilen Frequency Dependent Damping devresi sayesinde Marshall tüplü anfilerinin tonlarina yaklasik tonlar elde edebilirsiniz Efektler: Reverb Ekolayzer: Bas, treble (tiz), contour Kontroller: Clean (temiz) kanalda ses (volume) ayari, distortion kanalinda ayri ses ve gain(distortion miktari) ayarlari, ekolayzer ayar dügmeleri (bas, contour, treble), reverb CD-in: CD playerinizi amfinize baglayabilir ve istediginiz CD çalarken üzerine gitar çalabilirsiniz Giris-çikis: Line-out çikisi, kulaklik çikisi |
|
|
|
whitepage
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2012 Saat 12:52 |
anfiyi almayi düsünüyorum epostam [email protected] görüselim.
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter