|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Sebnem Ferah | |
Yazar | Mesaj |
armoni.qizem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Sebnem Ferah Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 22:27 |
Siqara
Dm C )
Aslinda ben de isterim emeklemeden kosmayi ) Dm C ) Güzel elbiselerle makyaj yapip dolasmayi ) Dm C ) A Aslinda ben de isterim düsünmeden konusmayi ) Dm C ) Küçük bir oyun içinde önemli kisi olmayi ) C Dm C Dm Aklimdan geçen sözler kalbimden gelen sesler C Dm C Dm Hepsi bir orman oldu bir kibritle yok oldu Dm C Ben sigara dumaninin altinda ) Am Bb C ) Yana yana en sonunda kül oldum ) Gm Dm ) Nakarat x 2 Sen kibritin hiç yanmayan ucunda ) C Dm ) Birinin hayatindan geçmis oldun ) A bölümü tekrar... C Dm C Dm Iyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu C Dm C Dm Küçük bir ask yetistirdim düzene yenik düstü |
|
|
|
FenerLi_Cocuq
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 17:35 |
arkadasim bir sey soylemek sitiyorum aslinda burada C akorunun yerine Am getirilrse daha duzgun olcagini dusunuyorum ...ama eline saglik gusel olmus
|
|
Kirmizinin Kirlettigi SARIYI yalnizca LACIWERT temizler...
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter