| 
                                ![]()  | 

| Yerli Sarki Akorlari | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

Adam
    Yönetici  
   Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554  | 
  ![]()   Konu: YALIN SONSUZ OL (AKOR)Gönderim Zamanı: 23-Mart-2009 Saat 14:57  | 

| 

< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>

Sonsuz Ol Am  E             Am            DmSen sözsüz bir sarki gibi duruyorsun öyle                      ENe söyledim de bana hala darginsinAm  E        Am               DmBen gördüm hatami paylastim seninle                      ENe söyledim de bana hala darginsin      Dm         GDün sabah erken uyandim   AmGittim sana güller aldim      Dm                 EMutlu ol diye mutlu ol diye     Dm            GBu sabah gittigini anladim     AmAgladim sana sarki yazdim       Dm                  ESonsuz ol diye sonsuz ol diye      Dm     E     Am      Unutulsanmi unutmasammi             Dm            E        Amsaklansanda bir kösede benle yaslansanmi 
    | 
 |
| 
 | 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |
web tasarım 
 Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com 
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler 
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
 Ron
url shorter
 Url shorter