Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Internet
 Gitarist | Güncel | Teknoloji | Internet
Mesaj icon Konu: L'Oreal eBay'i mahkemeye veriyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zezeron
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7862
Alıntı zezeron Cevaplabullet Konu: L'Oreal eBay'i mahkemeye veriyor
    Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:09
L'Oreal eBay'i mahkemeye veriyor
    Dünyanin en büyük kozmetik üreticisi L'Oreal ile eBay sahte ürün satisi yüzünden mahkemelik oldu. eBay sahte ve taklit ürün satisina göz yummakla suçlaniyor.
LOreal%20eBayi%20mahkemeye%20veriyor
11 Eylül 2007

Dünyanin en büyük kozmetik üreticisi L'Oreal ile eBay sahte ürün satisi yüzünden mahkemelik oldu. L'Oreal'den yapilan açiklamada eBay'in yapilan tüm uyarilara ragmen sahte veya taklit ürün satisinin engellenmesi konusunda hiç bir tatmin edici adim atmadigi belirtilerek sorunun yargiya intikal ettirilmesine karar verildigi belirtildi. L'Oreal tarafindan açilan davanin hemen ardindan Dior ve mücevherat sirketi Tiffany & Co. da eBay'e dava açti.

L'Oreal'den yapilan resmi açiklamada bazi alisveris sitelerinde yürütülen sahte ve taklit ürün satislarinin giderek arttigi ve buna karsi site yönetimleri tarafindan engelleme adina bir önlem alinmadiginin alti çizildi. "L'Oreal olarak tüm uyarilarimiza ragmen bu konuda gösterilen ciddiyetsizlik, bizi konuyu yüksek yargiya tasimaya itti. Müsterilerinin haklarini, kendi prestijini ve sayginligini koruma yönünde adim atmak "L'Oreal'in kararidir" ifadelerine yer verilen açiklamayi yayinlayan Liberation gazetesinde L'Oreal'in eBay üzerinden gerçeklestirilen sahte ürün satisindan her yil milyonlarca euro zarar ettigi yazildi. Daha önce de bir çok kurum ve kurulus tarafindan dava edilen eBay'e karsi açilan bu son dava Fransa, Almanya, Ingiltere, Ispanya ve Belçika'da yürütülecek.

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.

web tasarım Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler ,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.

RON Ron
url shorter Url shorter