Em        Am                 Em Hiç sevmedim kimseyi senin kadar              F            Em Yüregim yanmadi hiç bu kadar           Am                Em Çok yalnizim seninle bir yarim bir yarim                    F               Em   F              Em Yok söylemeden olmaz  ben sana asigim aah ben sana asigim
    Dm        Em    Dm           Em Eger elindeyse ne olur çal kapimi   Dm            Em    Dm              Em Eger yüregindeysem ne olur sil gözyasini
  Em        Am              Em Sen bilmezsin alirim haberini                Am                    Em    F Yollara küsmüssün hissettin mi gittigimi aah                     Em Hissettin mi gittigimi
  Em            Am             Em Buralar cehennem oldu inan bana                  F                   Em Yanip kavrulsam da seninle güzel ankara   F                    Em Aah seninle güzel ankara
          Dm     Em     Dm         Em Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Dm                   Em Ter dolmus gözlerimize Dm                   Em Göremeyiz  hiçbir seyi
    Dm        Em    Dm           Em Eger elindeyse ne olur çal kapimi   Dm            Em    Dm              Em Eger yüregindeysem ne olur sil gözyasini
  Em-am-em-F-em Am-em-F-em Am-em-F-em
  Siir Benim kara haberim senindir Eger leylan ölmüs derseler gelme istanbula Bulamazsin ki beni buralarda Bir bulut ol git ankaraya Yag istedigin kadar topragima Ben bizim bahçede olacam Tam siyah kordonlu saatin yaninda O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin Sensiz bu dünyayi sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum Ama simdi ne olursun gel Leylan hayatta ve istanbulda Nefes almak da zor gelecek miydi bir gün bana Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip Vermek     Aaaa Ben sana asigim 
          |