|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Davul Seti | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
satriani
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2007 Saat 03:12 |
3 ay kullanılmış SONOR 505 Set halinde satıyorum, Eğer sadece cross, altolar ve tom tom, cross pedal şeklinde alırsanız 450 YTL elime geçicek şekilde verebilirim, komple 750 YTL, Ezelden yaptırdığım el yapımı cross ve Pearl Export aldığım için satıyorum. Metronom Stüdyo BALIKESİR
|
|
Her şey müzik için..
|
|
|
|
![]() |
|
tekcross
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2008 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
davulun boyutlarını yazar mısın,birde ben cross altolar ve floor tom,u almayı düşünüyorum benim davulla birleştirip çiftcross yapacağım için diğer aksamlar bende mevcut cevabını bekliyorum teşekkürler şimdiden,tabi hala satılmadıysa...benim msn emraherinc@hotmail.com istersen buradan da görüşebiliriz
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter